Torsdagsfeeling

Dagens torsdagstema är Höstkänsla och det är Smäm som står för detta!

 
Höst tycker jag mycket handlar om att trava runt i sin egen lilla värld medan världen tumlar runt i miljoner färger runt om en. Jag älskar verkligen hösten. Och halsdukar, mössor, kängor, kappor, tröjor, jackor, löv.. Mmmm.
 

blommor


Om din röst sa väg

När vi sluter ögonen den natten kommer ur själens orörda punkt en liten pust av det okända. Sveper oss in i framtid och vi håller taget.

Hoppas på att stup ska sluta i vingslag och att värmen ska stanna bara en stund till.

 Lutar huvudet mot ödet, andas och lyssnar på den historia vi hamnat i.


Niotillfem

Precis innan sommaren, när mitt liv knakade lite i fogarna, så började jag läsa i bloggar om att tjejen med bloggen Niotillfem hade det lite likadant. Sen dess är det en blogg jag verkligen tycker om. Att människor delar med sig av sig själva och sitt liv i spillror eller glitter, det är så otroligt imponerande. Den här bruden gör det dessutom med ett språk som heter duga och snygga bilder. Här är en liten bild av en Sandra Beijer aka.
 
 
När jag gjorde den hade jag satt mig vid ett bord på centralstationen och fick plötsligt sällskap av en man med vad som kändes som tio tusen hamburgare. Han åt och stirrade på mitt målande vilket snart gav mig en liten svag panik. Det är alltså även en teckning över hur man tecknar när man gör det för att snabbt komma ur en obekväm situation.

Malin

Jag känner en tjej som sjunger så otroligt vackert, hon heter Malin. Här är en bild på henne.
 

Torsdagstema - BArn

Äntligen ett nytt torsdagstema! Jag älskar att den grejen finns så man får ändan ur vagnen och faktiskt måste spåna, göra, avsluta. Den här veckan finns temat hos Artemilia och är saker som börjar med BA.
 
Jag fick lite panik förra torsdagen och trodde att det var till då temat skulle vara. Så jag gjorde det här barnet i ett svep bara för att inse att det var en vecka kvar tills den skulle ut. Men men, BA som i barn och här är ett barn.
 
 

RSS 2.0