Moments lost - torsdagstema

 
 
Den här torsdagen gällde torsdagstemat att måla efter en rad ur en låt. Det var Lady thirty som stod för den, en ny i torsdagstruppen. Mitt bidrag kommer från vnv nations låt beloved. Min favorit under hela ungdomen. Raden är:
 
 
Moments lost though time remains
 
 
Jag hörde det och tänkte på att det är som små bubblor av ögonblick ständigt flyger ifrån oss medan tiden fortsätter och livet fortsätter. Sekunder som spricker när vi försöker nå dem men lever i våra minnen genom år.
 
Det är förunderligt med minnen, att man kan känna en doft eller en rörelse från många år tillbaka trots att det just är ett ögonblick som egentligen aldrig händer igen. Trots att det bara är ett eko av en minnesbubbla som spricker inom oss.

Kommentarer
Postat av: smäm

Jättefint!

2012-10-04 @ 13:16:31
URL: http://xn--smm-rla.se
Postat av: LADY THIRTY

så fin!

2012-10-04 @ 14:37:35
URL: http://ladythirty.blogspot.se
Postat av: Thia

Jättefint!

2012-10-04 @ 19:01:55
URL: http://hypersnapshots.wordpress.com/
Postat av: Caty

suuperfint beskrivet.. det är ju verkligen så, fastän det är en stund som aldrig kommer tillbaka kan man beröras superstarkt. Jag är sån att om jag minns något jobbigt kan jag känna av precis hur det kändes då, lika starkt, kan bli ledsen till tårar också. Men det kanske också är en tröst, att veta att saker aldrig riiktigt försvinner, en slags trygghet :). fin tolkning och bild!

Svar: Det är konstigt att minnet och tiden fungerar så, blir som att tiden egentligen bara existerar utanför oss. I oss kan vi resa framåt och bakåt utan gräns.
Ylva

2012-10-04 @ 22:54:16
URL: http://www.iamcaty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0